top of page
IMG_7414.jpg

Over mij

Welkom, leuk dat je er bent! 

Graag stel ik mezelf kort voor. Ik ben Lisette Moetewiel, het gezicht achter de camera én achter Lisette Moetewiel Fotografie.  

Ik woon samen met mijn lieve vriend Ingvar en onze 2 kindjes Lotte (7 jaar) en Noud (5 jaar) in het Limburgse dorp Swalmen, vlakbij Roermond.  

 

Fotograferen is mijn passie, hierin kan ik mijn energie en creativiteit kwijt. Daarnaast ben ik ook ontzettend graag in de natuur te vinden. Ik ben dol op mooi licht en geniet van mooie luchten. Het liefst werk ik dan ook met daglicht en zoek ik daarbij bijzondere plekjes op in de buitenlucht voor bijvoorbeeld een gezinsshoot, zwangerschapsshoot of koppelshoot. Ook fotografeer ik graag bij mensen thuis, bijvoorbeeld tijdens een newbornshoot. Bij een fotoreportage van jullie baby gaat mijn voorkeur hier ook naar uit. Het is voor jullie baby ook het fijnst om in zijn of haar vertrouwde omgeving te zijn, dit is terug te zien in de foto's. 

 

Mijn stijl qua fotograferen is het beste te omschrijven als: 'in het moment', puur, liefdevol en spontaan. Het vastleggen van échte momenten in beeld, ontspannen en ongedwongen, precies zoals jullie zijn! 

Dus geen geforceerde poses tijdens een fotoshoot maar lekker jezelf zijn en herinneringen maken op basis van gevoel.  Mensen verrassen met mooie beelden voor altijd, is waar ik elke keer weer blij van word. 
 

Ben je nieuwsgierig naar mijn werk of wil je meer informatie over de verschillende fotoshoots of tarieven? 

Kijk dan eens rustig verder op deze website en bezoek eens mijn online portfolio op Facebook en Instragram. Je kan mij ook bereiken door het contactformulier in te vullen of stuur mij een e-mail. 

 

Graag tot snel!

 

Lieve groet,​

Lisette 

bottom of page