top of page

Reviews

"Lisette is een bevlogen fotograaf met enorme passie voor haar vak. Ze weet als geen ander de emoties in beeld vast te leggen die ontstaan in het moment. Ze zorgt voor een ongedwongen en ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Ze weet met haar spontane maar zeer professionele instelling resultaat te bereiken: prachtige foto’s die spreken!"

- Koppelshoot-

"Lisette heeft de natuurlijke gave om je meteen op je gemak te laten voelen. Bij een fotoshoot met twee kleine kindjes heel erg fijn! Ook weet ze de momenten heel puur vast te leggen. We zijn nog steeds elke dag blij met het resultaat van onze fotoshoot!"

- Newbornshoot-

"Lisette neemt de tijd voor haar opdrachten, gaat op verkenning uit. Ze komt met meerdere opties en zoekt uit wat écht leuk is. Ze legt haar eigen creaties op een professionele en krachtige manier vast."

-Zwangerschap & Newbornshoot-

"Het was een heerlijke ochtend met deze fotografe. Het resultaat is meer dan fantastisch, een hele mooie herinnering! Wil je een mooie en ontspannen shoot? Boek haar en dan ben je verzekerd dat je lekker jezelf kunt en mag zijn."

-Zwangerschapsshoot-

"Lisette is een professionele fotografe met een prachtige eigen stijl, ze heeft oog voor detail en gevoel voor het moment. Lisette stelt je op je gemak en levert kwaliteit. De resultaten van de shot zullen je blij verrassen."

- Portretshoot - 

"Lieve Lisette, waar moet ik beginnen…

Je kwam binnen, meteen een relaxte ontspannen sfeer, gewoon in het moment, warm en rustig dat is wat je uitstraalde.

We deden eigenlijk gewoon ons ding. Toen je zei het duurt ongeveer 2 uur dacht ik nog…

2 uur?! Met 2 kids, hoe dan?

Maar oh oh oh…wat heb jij machtig mooie beelden geschoten. Precies tussen 2 voedingen door super relaxed op onze slaapkamer met al mijn mannen.

 

Hoe ik jouw manier van fotograferen zou omschrijven?

Vol passie, met liefde, warmte, puur en in het moment.

 

Het was 20 juni ons moment…wij zijn je onwijs dankbaar dat jij ons mooie gezin zo mooi op de gevoelige plaat hebt vastgelegd. Geen enkel moment geposeerd, gewoon zoals we zijn en gewoon wat er op dat moment gebeurde. Duizend maal dank!"
-Newbornshoot Sef & Bing- 

bottom of page