top of page
Zoeken

Boeuf Bourguignon

Tevreden zit ik aan de keukentafel terwijl ik mijn kinderen hoor spelen in de achtertuin. Voor me ligt een lijstje met hierop alle ingrediënten voor het aankomende Kerstdiner. En terwijl we, mijn vriend en ik, de gerechten voor dit diner op elkaar afstemmen start in mijn hoofd deze blog.


Zo aan het einde van het jaar is het altijd een mooi moment om even terug te kijken maar zeker ook om nieuwe plannen te maken. Fotografie: Het hoofdstuk dat in 2020 in mijn leven kwam en in 2021 volop verder ging. Niet gedacht, wel gehoopt. Ik had dit jaar meer dan 120 verschillende mensen voor mijn lens! Sommige hiervan mocht ik zelfs 2 x vastleggen. Hiervoor ben ik ongelofelijk dankbaar! Zoveel mooie ontmoetingen, pure momenten en bijzondere verhalen maakte dat ik tijdens het editen vaak met een glimlach op mijn gezicht zat te werken.


Als ik terugblik was het op sommige momenten ook best wel een overweldigend jaar. Mijn eerste zakelijke opdrachten werden een feit, ik volgende een 1 op 1 mentoring traject en een aantal keer werden mijn foto’s gekozen voor publicatie. Ik leerde veel over mezelf en ondervond dat kiezen niet mijn sterkste kant is en dat mijn eeuwige perfectionisme ook nog wel een dingetje is. ;-)


Maar wat was het een onwijs tof en creatief jaar! Ik heb dan ook gekozen om in deze blog een greep uit de foto’s die ik dit jaar maakte met jullie te delen. Helaas is hier maar plek voor een beperkt aantal beelden want eigenlijk waren er bij iedere shoot wel een paar favorieten.


En het gaat verder! Komend jaar staat er wederom een specialisatie in dit mooie vakgebied op mijn planning. Ook vult mijn agenda zich alweer aardig met nieuwe boekingen waaronder zelfs een bruiloft! Ik verheug mij er nu al op om ook weer heel veel lieve baby’tjes, gezinnen, families, toffe bedrijven en mooie mensen te mogen vastleggen.


De laatste weken van dit jaar gaat mijn fotografie agenda door op een iets lager pitje, net zoals nodig is om die overheerlijke Boeuf te kunnen bereiden. Het afronden van de laatste shoots en daarnaast vooral veel quality time met vrienden en familie. Dit jaar extra bijzondere feestdagen want voor het eerst is ook ons nieuwe neefje erbij!


In afwachting van nog een aantal baby’tjes (hoe leuk zou een echt Kerstkindje zijn!?) sluit ik 2021 nog niet helemaal af. Voor nu wil ik iedereen alvast ontzettend fijne Kerstdagen wensen en een voorspoedig en vooral gezond 2022!


Liefs Lisette

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorpret!

コメント


bottom of page