top of page
Zoeken

Voorpret!

De voorbereidingen van een fotoshoot beginnen al meteen nadat ik jullie aanvraag heb ontvangen.

Ik begin met het brainstormen over mogelijke locaties, dit aan de hand van jullie doorgegeven wensen, én ik denk na over de beelden die ik graag zou willen maken.


Bij de boeking van deze gezinsreportage begon dit proces al eind november vorig jaar, de goede Sint plaatste toen zijn bestelling in de vorm van een cadeaubon. Nadat de bon op 5 december was ontvangen door dit gezin kon de voorpret echt beginnen.


Er werd de afspraak gemaakt om de shoot in het voorjaar te laten plaatsvinden, bij mooier én warmer weer.


In eerste instantie werd er gedacht aan een locatie in de natuur. Ik merkte echter tijdens het telefoongesprek hierover een lichte twijfel op. Past wellicht een industriële locatie beter bij dit hippe gezin? Het liet me niet los en toen ik een paar maanden later per toeval deze locatie ontdekte wist ik het dan ook direct: hier neem ik dit gezin mee naartoe.


Laten we de locatie in de natuur dan helemaal varen? Nee zeker niet. Waarom niet beide?

Ik moest gelijk denken aan het bloesem seizoen. Op nog geen 10 minuten rijden van de eerste locatie kwam ik uit bij een boomgaard in bloesem.


Helaas kon de shoot op de geplande datum niet doorgaan, regen en storm gooiden roet in het eten. Een week later waren de weergoden echter beter gezind. Op een prachtige zondagochtend straalde dit gezin voor mijn lens, in de zon welteverstaan!


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page