top of page
Zoeken

Newborn twins Sef & Bing

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021

In deze blog neem ik jullie mee naar 20 juni 2021, de dag dat ik de pasgeboren tweeling Sef en Bing mocht gaan vastleggen tijdens een newborn lifestyle reportage. Een newbornshoot waarop ik me al weken verheugde, een pasgeboren tweeling vastleggen stond namelijk nog op mijn bucket- fotografie – list.

Een beetje gespannen was ik wel, want meegaan in het ritme van 1 baby okay, maar meegaan in het ritme van 2 baby’s én 2 enthousiaste grote broers van 2 en 4 jaar... Kortom een uitdagende shoot, maar ik kan jullie vertellen: het was zo gaaf!

Go with the flow….

Even een bruggetje naar mijn werkwijze. Lifestylefotografie staat voor het maken van pure en ongedwongen beelden en mijn aanvulling hierop is het maken van beelden in het moment. Gewoon zoals het écht is. Ik ga in mijn beelden op zoek naar emoties en leg ik jullie liefde vast. Ik ben er natuurlijk wel maar jullie spelen de hoofdrol. Tijdens een lifestyleshoot wordt er vooral heel veel geknuffeld, gestoeid en gelachen, jullie hebben vooral oog voor elkaar. Baby’s worden niet in allerlei ingewikkelde poses gelegd en ik volg tijdens een newbornshoot het ritme van jullie pasgeboren kindje. Of het nu gaat om een troostmomentje, een schone luier of een voeding, het hoort er allemaal bij.

Kort na het ontvangen van de beelden kreeg ik van Yoni een uitgebreide review, zie 'Reviews' op mijn website om te lezen hoe zij de shoot heeft ervaren.

Wil je meer weten over een newbornlifestyle reportage of over mijn werkwijze? Neem dan een kijkje in mijn portfolio of neem contact met me op.

Kijk en geniet mee van deze beelden.

Liefs Lisette


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page